COIFFURE MURIEL & HAARWERKEN ML

Voor haarwerken en pruiken bent u steeds bij ons welkom

       

 SAMEN VINDEN WE HET PERFECTE HAARWERK OF PRUIK VOOR JOU.

 

Doelgericht.

Wij hebben maar één doel voor ogen ,en dat is dat jij je helemaal HAPPY VOELT EN VOL ZELFVERTROUWEN DE DEUR UIT GAAT.

 

MOOI HAAR VOOR IEDEREEN.

 

Haarwerken & haarstukken zijn bedoeld voor iedereen die te maken heeft met tijdelijke kaalheid dan wel blijvende kaalheid. Dat kan met een volledig haarwerk/ pruik maar ook met een haarstukje dat samen met het bestaande haar één geheel vormt.

Dit kan bv. te maken hebben met het moeten ondergaan  van een chemotherapie een vorm van alopecia of andere  haar en hoofdhuid problemen .

De stap naar een haarwerkspecialist is voor veel mensen erg lastig.

Coiffure Muriel & Haarwerken ML begrijpt dit volledig en heeft begrip voor de emoties die eventueel kunnen opspelen voor, tijdens en na het aanmeten van een haarwerk / pruik.

Uw wensen en alle andere mogelijkheden worden in een discrete omgeving met u besproken. Het salon staat gedurende uw komst geheel en alleen voor u te ter beschikking Op deze manier krijgt u persoonlijke aandacht en komen we samen toe een goede keuze.

 

IEDEREEN VERDIENT OM TE STRALEN !!!!!

 

styling & onderhoud 

Deskundig advies voor , tijdens en na de keuze van een haarwerk.

 

 

Steeds persoonlijke aandacht, discreet en uitstekende service.

Tijdens het intake gesprek staan de kennismaking en de eerste persoonlijke wensen centraal. Hierbij kijk ik naar uw gezichtsvorm, uw eigen haarkleur en het model. Aan de hand van uw wensen wordt er kosteloos een zichtzending besteld met een aantal haarwerken die bij uw wensen passen. Wij nemen alle tijd die nodig is om uit deze collectie uw haarwerk te selecteren.

Tijdens het tweede gesprek komt u het haarwerk of de pruik passen. Ik knip en stijl het haar volledig naar uw wens. U gaat pas de deur uit als u volledig tevreden bent over uw haarwerk.

Ik adviseer u uitgebreid over het onderhoud van uw haarwerk, dit is belangrijk om het haarwerk zijn mooie, gezonde en natuurlijke uitstraling te behouden.

Bij confectie haarwerk heeft u een ruime keuze uit de nieuwste modellen van bekende professionele merken in elke prijsklasse. Deze merken zijn met zorg door mij uitgekozen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U bepaalt zelf of u voor echt of synthetisch haar gaat. Ook verschillende haarlengtes, diktes en kleuren behoren tot de mogelijkheden. Synthetisch haar is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Het belangrijkste voordeel is dat synthetisch haarwerk na het wassen zijn vorm behoudt. Echt haar vraagt meer onderhoud dan synthetisch haar.

Heeft u geen volledig haarwerk nodig? Dan kan een haarstuk of haartoevoeging de juiste oplossing zijn. Haarstukjes bedekken slechts een deel van het hoofd en gaan vloeiend over in het eigen haar. Haarstukjes zijn een snelle en vooral een eenvoudige oplossing voor dunner wordend haar of gedeeltelijke kaalheid.

De prijs van een haarwerk hangt af van de materie synthetisch haar of echt en de montuur (machinaal of handgeknoopt). Weet dat het ziekenfonds op vertoon van een medisch attest in een aantal gevallen een tegemoetkoming bij de aankoop van een haarwerk 180 EUR terug betaalt.

Gedeeltelijk of geheel haarverlies bij mannen kan soms al op jonge leeftijd beginnen. Maar ook het gebruik van bepaalde medicijnen, stress en andere factoren kunnen een oorzaak zijn van haaruitval. Haaruitval veroorzaakt een hoog opgetrokken haargrens of kale plekken boven op het hoofd, wat ervoor kan zorgen dat je minder zelfvertrouwen krijgt en je je niet meer zeker voelt over je uiterlijk.

Dit kun je eenvoudig tegengaan door een haarwerk voor mannen te dragen waardoor je weer met zelfvertrouwen door het leven kan gaan. Gelukkig zijn er haarwerken voor mannen waarmee je weer met een mooie volle haardos door het leven kunt. En het moois is dat niemand dat door zal hebben. Het haarwerk is voorzien van een ultra dunne huid die niet alleen onzichtbaar maar ook onvoelbaar is.

Deze website maakt gebruik van cookies.