Professional Oncologie

Mijn professioneel verhaal startte in januari 2000. Nadat ik de stap zette van kapster in bijberoep naar kapster in hoofdberoep. Nadien volgde ik steeds bijkomende opleidingen. Door te luisteren naar verhalen van vrienden en klanten die ook met kanker geconfronteerd werden wou ik meer zijn dan kapster alleen. Daarom specialiseerde ik mij in HAARWERKEN zowel PRUIKEN & HAARTOPPERS voor vrouwen/ mannen.

COIFFURE MURIEL & HAARWERKEN ML

Is één van de haarwerkers in ons land die dit specifiek diploma  van KANKER PROFESSIONAL ONCOLOGIE  in ontvangst mocht nemen. Dit diploma zorgt ervoor dat zij zich onderscheidt als haarwerker en dus met een ruime achtergrond en uitgebreide kennis mensen kan verder helpen die te maken krijgen met KANKER, ALOPECIA , HAARPROBLEMEN, en nood hebben aan pruik / haartopper.

Het is fijn om te beseffen dat je in het hele verhaal van patienten een bijzondere meerwaarde biedt, ze krijgen bij mij een luisterend oor, voor hen is het vaak een opluchting, om hun verhaal te kunnen vertellen. Patienten weten dat ik voor hen klaar sta, het heeft me een enorme voldoening mensen terug zelfvertrouwen te geven. Sommige patiènten kampen met blijvende problemen of gaan al heel lang onder hun situatie gebukt.

Wanneer ik een oplossing biedt, dan straalt het zelfvertrouwen terug en daar doet je voor.

Een passie voor het haar …… en iets meer.

I LOVE MY JOB. Als je in de spiegel kijkt glijden je vingers wel eens door je haar, als je haar goed zit dan straalt je van zelfvertrouwen. Het is mij droom om iedereen zelfverzekerd en comfortabel de wereld in te sturen met  MOOI, MEER, BETER HAAR.

Bij Coiffure Muriel & Haarwerken ML kan je terecht in kapsalon om u haren te laten behandelen ,maar ook voor pruiken ,  haartoppers alsook voor het onderhoud van je pruik zowel voor synthetisch haar als echt haar. Ook de aangepaste producten voor haarproblemen van mediceuticals.

Ook dank aan het oncologische dagziekenhuis waar ik om de 2 weken de dinsdag namiddag in het kapsalon ”de  uitzicht “ werkt  om mensen op oncologisch vlak te begeleiden die te maken hebben met gevoelige hoofdhuid , haaruitval , pruik,  aangepaste haarproducten, een hoofdmassage………

Deze website maakt gebruik van cookies.