Haarstukken en pruiken

Wilt u meer volume creëren in uw haar? Onze haarstukjes voor vrouwen zijn de oplossing voor u! Wij beschikken over haarstukken met clips ,micropoints of tape in verschillende kleuren.

Heeft u last van dun haar of kale plekken? Dan zijn onze Clip-In haarstukken de oplossing voor u. Ze zijn makkelijk te plaatsen dankzij de klem of clips, onzichtbaar en verenigbaar met uw eigen haar. Indien u vragen heeft aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Ontdek ons ruim assortiment pruiken. We hebben pruiken voor alle lengtes: kort, half lang en lang haar. Daarnaast heeft u pruiken in echt als in synthetisch haar.

Indien u met vragen zit of wat extra uitleg wil, helpen we u graag verder. U kan ons contacteren via mail op coiffure.muriel@telenet.be of u kan ons ook telefonisch contacteren via 057 20 08 11 of via Whats App op 0473.82.95.86

Bij haarwerken ML kan je steeds terecht voor het onderhoud van jouw pruik of haarwerk ( zowel echt als synthetisch

  • Wassen & drogen
  • Wassen & brushing
  • Zuiver maken van de vezel
  • Streamen:de vezel terug glad maken bij synthetisch haar.
  • Bijknopen van haren in je haarwerk.    

 De kunst van een pruik / haarstuk bestaat uit de juiste maat, de juiste kleur en VOORAL de juiste snit te kunnen bieden. Hiervoor ben je aan het goede adres met meer dan 20 jaar ervaring in de haarsector.

Deze website maakt gebruik van cookies.